Retseptid

KFD Brownie (6tk) (retsepti autor Ere Parek)

  - 350g tükeldatud banaani

  - 120g KFD smooth maapähklivõid

  Sega ja püreesta kahvliga.

  - 2 kulpi KFD shokolaadi maitselist valgupulbrit (sobib ka Chocolate-Caramel või Caramel Peanut bar või mõni muu lemmik maitse)

  - 40 g kakaopulbrit

  Sega kokku.

  Vala segu silikonist kandlistesse vormidesse (6tk)

  Peale raputa tükeldatud maapähkleid (soolata)

  Küpseta 190 kraadi juures 10-15 minutit. Jahuta ja naudi!

 

NB! Et Brownie oleks eriti shokolaadine, võid lisada tükeldatud tumedat shokolaadi segusse.

 

 

 

 

 

Barebellsi magus kook (retsepti autor Ere Parek)

- 120 g kaerahelbeid

- 2 supilusikat KFD smooth maapähklivõid

- 2 teelusikat sulatatud KFD rafineerimata kookosõli

- 2 supilusikat mett või agaavisiirupit

- 1 muna

- 1 kulp shokolaadi maitselist (või muud lemmik maitset) KFD valgupulbrit

Katteks 35g sulatatud piimashokolaadi ja 15g sulatatud valget shokolaadi ning 1 hakitud Barebells Caramel-Cashew valgubatoon.

Põhja valmistamiseks sega kõik koostisained kokku ja suru tihkelt kandilisele ahjuplaadile ning küpseta umbes 10 minutit (160 kraadi) kuldpruuniks. Lase jahtuda. Seejärel nirista peale sulatatud shokolaadid ja raputa peale hakitud Barebells batoon. Aseta külmkappi tahenema umbes 3-4 tunniks.

Lõika 10ks parajaks tükiks ja naudi! Allesjäänud tükid säilita külmkapis õhukindlas karbis.

NB! Kaloraazi kokku hoidmiseks, asenda mesi KFD erütritooli või KFD ksülitooliga!

 

 

 

 

KFD india pähklivõi küpsised

- 4 supilusikat  (täistera) riisijahu

- 4 supilusikat KFD indiapähklivõid

- 1 muna

- 1 teelusikas küpsetusulbrit

- 1-2 teelusikat KFD erütritooli või ksülitooli

- 2 teelusikat kaneeli

Sega kõik kokku ja küpseta umbes 15 minutit 180 kraadi juures. Naudi!

 

 

 

 

 

KFD Bountikesed

- 200g KFD kookoslaaste

- 50g rafineerimata KFD kookosõli

- 50g KFD ksülitooli

- 1-2 kulpi KFD WPC80 valgupulbrit (soovitatavalt vanilje maitselist)

- 400g kookospiima

- 100g tumedat shokolaadi

Pange kookospiim ja kookosõli potti, segage, kuumutage kuni keemiseni. Siis jätke jahtuma. Jahvatage kookoslaastud peeneks ning lisage koos ksülitooliga kaussi. Segage hulka valgupulber. Vormi massist batoonikesed ja aseta plaadile ning külmkappi tunnikeseks. Samal ajal sulatage shokolaad veevanni. Kata batoonid sulanud shokolaadiga ja aseta uuesti pooleks tunniks külmkappi. (NB! kui mass on liiga vedel, võib lisada juurde kooskoslaaste) 

 

 

 

 

 

Shokolaadi proteiini banaani leib

 1 küpsetatud/keedetud maguskartul (tükeldatud)

 3 suurt küpset banaani (tükeldatud)

 -Püreeste need 2 komponenti.

 50g kakao pulbrit

 125g KFD naturaalset mandlivõid

 60ml kookospiima

 -Sega kokku 

 1 kulp shokolaadi maitselist valgupulbrit (KFD, Mars)

 35g KFD kookosjahu

 1,5 supilusikat KFD chia semneid

 1 teelusikas vanilje ekstrakti

 2 teelusikat küpsetuspulbrit

-Sega

 80g tükeldatud tumedat shkolaadi (jäta osa alles, ülejäänud lisa segusse).

- Vala segu vormi, aseta peale 2 pikku pidi pooleks lõigatud banaani ja raputa peale allesjäänud shokolaadi tükid. Küpseta umbes 190kraadi juures umbes 60 minutit, ning seejärl lse jahtuda umbes 15 minutit. Naudi!